Waarom het zo leuk is om bij DTV Consultants te werken

Bij DTV Consultants werken we in teams: Smart Mobility, Verkeersarchitectuur, Gedrag, Capacity Building en Data & Development. Door de omvang van ons bedrijf en het werken in kleine teams is er aandacht voor het individu en werken we intensief samen, zowel binnen de teams als tussen de teams onderling. Naast hard werken is er ook genoeg gelegenheid om plezier te hebben. De werksfeer is dan ook informeel en hartelijk.

We houden van mensen die initiatief nemen. Onze platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat er korte lijnen zijn en je werk kunt maken van jouw ambities en ideeën. We investeren ook in je persoonlijke groei. Dat doen we bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget. Onze HR-cyclus is er dan ook op gericht om je als professional te helpen bloeien en niet om een set KPI’s af te vinken.

Thuisbasis Triple O Campus in Breda

Sinds augustus 2022 zijn we gehuisvest op de Triple O Campus in Breda, op loopafstand van het centrum en het treinstation. Een levendig bedrijventerrein met veelal technische en creatieve bedrijven. DTV Consultants zit in het Merkhuis, een fonkelnieuw pand waar wij op de begane grond onze eigen, unieke en moderne plek hebben gecreëerd. Een plek waar naast werken, ontmoeten centraal staat.

Het is natuurlijk mogelijk om (deels) thuis of vanaf een andere locatie te werken. We hebben daar de faciliteiten en de cultuur voor.

Sociale activiteiten

DTV Consultants heeft een actieve personeelsvereniging (PeejVeej) die regelmatig activiteiten organiseert. Van een jaarlijkse barbecue in de zomer tot een (digitale) escaperoom en een pubquiz. We hebben ons eigen inpandige DTV-café.

Ieder jaar gaan wij met zijn allen twee dagen op pad. Tijdens dit ‘DTV uitje’ besteden we een dag aan een werkinhoudelijk onderwerp of de ontwikkeling van ons bedrijf of onze medewerkers. ’s Avonds en de volgende dag maken we het gezellig samen, met bijvoorbeeld een feestavond of door op de mountainbike te stappen.

Zij kozen al voor DTV Consultants

Tom Steijvers
Tom Steijvers
Adviseur Smart Mobility
Ik wilde graag weer een rol als onafhankelijk adviseur vervullen. Dat was voor mij een belangrijke reden om voor DTV Consultants te kiezen.
Nynke van der Kallen
Nynke van der Kallen
Adviseur Gedrag
DTV Consultants vind ik een top bedrijf om voor te werken, omdat we met een enthousiast team werken aan interessante en maatschappelijk betrokken projecten.
Nycké Heurman
Nycké Heurman
Adviseur Verkeersarchitectuur
Het leuke aan DTV Consultants is dat het voelt als een familiebedrijf, iedereen kent en helpt elkaar. Tegelijkertijd is DTV Consultants een serieuze speler in de markt, met interessante opdrachtgevers.