Verkeersonderzoek

Wilt u een verkeerstelling laten uitvoeren? Of de parkeercijfers in beeld brengen? Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen door antwoorden te vinden op uw verkeerskundige vragen. Snel en tegen concurrerende tarieven. Met als bonus een gedegen verkeerskundige analyse en advies door onze inhoudelijke experts.

U kunt bij DTV Consultants terecht voor onder andere:

De flexibele medewerkers van ons eigen veldwerkbureau zetten wij dagelijks met succes in voor nauwgezet verkeersonderzoek op straat en de eerste analyse van de ingewonnen data.

Wat er speelt
Hoe ver willen voetgangers lopen?

Hoe ver willen voetgangers lopen?

Wat vinden voetgangers een acceptabele afstand om te lopen? En welke factoren beïnvloeden dit? Deze informatie is belangrijk om bijvoorbeeld vast te kunnen stellen of belangrijke voorzieningen voldoende bereikbaar zijn en of er in een gebied voldoende parkeerruimte op loopafstand beschikbaar is. Daarom maakt het onderdeel uit van de ‘Aanbevelingen voor verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom’ (ASVV) van CROW. De informatie over acceptabele loopafstanden in deze ‘bijbel’ voor verkeerskundigen was verouderd. DTV Consultants is gevraagd om de kennis over acceptabele loopafstanden te actualiseren op basis van de nieuwste inzichten.

De klant aan het woord

Producten & diensten

De experts