Verkeersonderzoek

Wilt u een verkeerstelling laten uitvoeren? Of de parkeercijfers in beeld brengen? Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen door antwoorden te vinden op uw verkeerskundige vragen. Snel en tegen concurrerende tarieven. Met als bonus een gedegen verkeerskundige analyse en advies door onze inhoudelijke experts.

U kunt bij DTV Consultants terecht voor onder andere:

De flexibele medewerkers van ons eigen veldwerkbureau zetten wij dagelijks met succes in voor nauwgezet verkeersonderzoek op straat en de eerste analyse van de ingewonnen data.

Wat er speelt
Evaluatie snorfiets op de rijbaan: de maatregel werkt

Evaluatie snorfiets op de rijbaan: de maatregel werkt

Snorfietsers moeten sinds 8 april 2019 in Amsterdam binnen de ring A10 op de rijbaan rijden. Ook moeten zij dan een helm dragen. Amsterdam is de eerste gemeente die deze maatregel invoert, onder grote belangstelling van andere grote steden. Daarom is het extra belangrijk om het effect van de maatregel goed in beeld te brengen. DTV Consultants heeft samen met Connection Systems onderzocht wat het effect is van ’snorfiets met helm op naar de rijbaan’. Met goed nieuws voor de gemeente: de studie laat zien dat de maatregel doet wat het moet doen.

De klant aan het woord

Producten & diensten

De experts