Verkeersonderzoek

Wilt u een verkeerstelling laten uitvoeren? Of de parkeercijfers in beeld brengen? Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen door antwoorden te vinden op uw verkeerskundige vragen. Snel en tegen concurrerende tarieven. Met als bonus een gedegen verkeerskundige analyse en advies door onze inhoudelijke experts.

U kunt bij DTV Consultants terecht voor onder andere:

De flexibele medewerkers van ons eigen veldwerkbureau zetten wij dagelijks met succes in voor nauwgezet verkeersonderzoek op straat en de eerste analyse van de ingewonnen data.

Wat er speelt
Rotterdamse burgers geven gemeente duidelijk beeld van subjectieve verkeersveiligheid

Rotterdamse burgers geven gemeente duidelijk beeld van subjectieve verkeersveiligheid

De gemeente Rotterdam wil de beleving van verkeersveiligheid in de Havenstad verbeteren. Dit past in de nieuwe risico gestuurde aanpak van de gemeente. Daarom is in mei gestart met het letterlijk in kaart brengen van subjectieve verkeersveiligheid in de gemeente. Hiervoor gebruikten zij de online verkeersenquête tool van DTV Consultants. Bewoners konden per persoon maximaal 3 prikkers zetten op locaties die zij verkeersonveilig vinden. Ook is iedere deelnemer gevraagd een aantal algemene vragen over verkeersveiligheid te beantwoorden.

De klant aan het woord

Producten & diensten

De experts