Verkeersonderzoek

Wilt u een verkeerstelling laten uitvoeren? Of de parkeercijfers in beeld brengen? Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen door antwoorden te vinden op uw verkeerskundige vragen. Snel en tegen concurrerende tarieven. Met als bonus een gedegen verkeerskundige analyse en advies door onze inhoudelijke experts.

U kunt bij DTV Consultants terecht voor onder andere:

De flexibele medewerkers van ons eigen veldwerkbureau zetten wij dagelijks met succes in voor nauwgezet verkeersonderzoek op straat en de eerste analyse van de ingewonnen data.

Wat er speelt
Nieuw verkeersfietsmodel helpt Nederweert bij betere verkeersdoorstroming

Nieuw verkeersfietsmodel helpt Nederweert bij betere verkeersdoorstroming

In de gemeente Nederweert zijn enkele grote regionale verkeersaders gelegen die een belangrijke ontsluitingsfunctie hebben voor de regio. Helaas zorgen ze ook voor toenemende barrièrevorming voor fietsers en voetgangers, wat weer leidt tot het ontstaan van ongewenste indirecte routes. In opdracht van de Provincie Limburg en de gemeente Nederweert is DTV Consultants met dit vraagstuk aan de slag gegaan. Met behulp van een nieuw fietsmodel is geadviseerd over de positionering van drie ongelijkvloerse kruisingen om zowel de doorstroming van het gemotoriseerd verkeer als de bereikbaarheid van de fietsers te verbeteren.

Actueel

Producten & diensten

De experts