Verkeerslichten

Bij het realiseren van een verkeersregelinstallatie is specialistische kennis vereist. In de voorbereiding is het van belang dat u goed omschrijft wat u wilt. Tijdens de uitvoering is het van belang om de realisatie in goede banen te leiden. Krijgt u ook datgene dat u heeft gevraagd en aanbesteed? Daarbij is het noodzakelijk om het beheer en onderhoud goed te regelen, daar moet u in de voorbereiding al goed over nadenken. De nieuwe verkeersregelinstallatie moet tenslotte circa 15 jaar het verkeer op het kruispunt op een veilige en geloofwaardige wijze regelen.

Onze ervaren verkeersregeltechnische deskundigen ontzorgen en ondersteunen u in alle stappen van het proces:

In de afgelopen jaren is het aankoopbeleid van overheidsinstanties verscherpt. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat de aanbesteding voor het leveren en plaatsen van verkeersregelinstallaties volgens de Europese regelgeving moet verlopen. Ook de aanbestedingsregels veranderen regelmatig.  Wij kennen de regels en richtlijnen als geen ander, inclusief de bijbehorende valkuilen. Onze specialisten helpen u met het aanbesteden van verkeerslichten.

Is de aanbesteding geen probleem, maar heeft u geen tijd of capaciteit om het project in tijdens de realisatie in goede banen te leiden?  Schakel een deskundige in voor directievoering van uw project.

Wat er speelt
iVRI

iVRI

Met Talking Traffic krijgt Nederland intelligente verkeerslichten (iVRI). Een mooie ontwikkeling, maar er komt wel veel af zowel RWS als regionale en lokale wegbeheerders. Ook andere partijen zoals aanneembedrijven en technologieleveranciers staan voor nieuwe uitdagingen met de iVRI. DTV Consultants helpt succesvol intelligente verkeerslichten te realiseren. Ook als u verkeerslichten wilt vervangen die niet onder de Talking Traffic call vallen. Als onafhankelijk adviesbureau staan wij garant voor een objectieve blik.

De klant aan het woord

Producten & diensten

De experts