Bijdragen aan onze maatschappij

Wij vinden dat je als bedrijf op meerdere manieren kunt bijdragen aan de maatschappij. Meest voor de hand liggend natuurlijk is de rol van goed werkgever. DTV Consultants is als verkeerskundig adviesbureau trotse werkgever van ruim 50 professionals. Met deze gecombineerde brainpower bouwen wij aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Er is echter meer dan dat.

Kennis en ideeën delen

Wij vinden het belangrijk om kennis en ideeën te verspreiden. Dit doen we met commerciële opleidingen en trainingen, maar ook door onze bevindingen te delen tijdens evenementen en via internet. Jonge mensen zijn altijd welkom om in ons bedrijf praktijkervaring op te komen doen in de vorm van een stage.

Lean & Green

DTV Consultants is een Lean and Green bedrijfAls verkeersadvies organisatie vinden wij dat we een voorbeeldrol hebben. Daarom maken wij werk van duurzame mobiliteit door zelf slim te werken en slim te reizen. Wij stimuleren onze medewerkers om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. En investeren in faciliteiten om op afstand te werken. In het najaar van 2015 kreeg DTV Consultants hiervoor de Lean & Green award. Lean and Green (L&G) Personal Mobility staat voor CO₂-reductie en kostenbesparing door personenmobiliteit te verduurzamen.

Meer over DTV Consultants