Over ons

Als verkeerskundig adviesbureau bouwen we aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit pakken we aan met een team van experts. Met oog voor innovatie, processen en draagvlak. En met gedegen kennis van gedrag en techniek. Daarbij putten wij uit jarenlange ervaring, relevante technologie en onderzoekvaardigheid.

Met bijna vijftig professionals zijn we groot genoeg om alle verkeerskundige vragen te beantwoorden en klein genoeg voor een persoonlijke benadering en advies op maat. Dit doen we al 30 jaar in binnen- en buitenland, met Breda als uitvalsbasis. Ons uitgebreide netwerk van personen en organisaties biedt u extra ingangen naar doelgroepen, technologie en kennis.

Onze deskundigen zijn vooral actief op de thema’s:

Ook verrijken we de kennis en vaardigheden van professionals in ons werkveld. Met cursussen, trainingen en workshops. En in onze eigen opleidingen op mbo‐ en hbo‐niveau.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij gaan graag met u in gesprek.

ISO Gecertificeerd

DTV Consultants is sinds 2011 ISO gecertificeerd. TŰV Rheinland Nederland BV heeft ons kwaliteitsmanagementsysteem tegen het licht gehouden en geconcludeerd dat DTV Consultants voldoet aan de internationale normeisen van ISO 9001: 2008.

We zien ISO als een waardevol instrument om continu aandacht te blijven besteden aan de verbetering van onze kwaliteit op alle fronten en werken dan ook conform de normen van dit systeem.

ISO 9001 Certificaat DTV Consultants 2017

×

Bel mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij