Over ons

Als verkeerskundig adviesbureau bouwen we aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit pakken we aan met een team van experts. Met oog voor innovatie, processen en draagvlak. En met gedegen kennis van gedrag en techniek. Daarbij putten wij uit jarenlange ervaring, relevante technologie en onderzoekvaardigheid.

Met bijna vijftig professionals zijn we groot genoeg om alle verkeerskundige vragen te beantwoorden en klein genoeg voor een persoonlijke benadering en advies op maat. Dit doen we al 35 jaar in binnen- en buitenland, met Breda als uitvalsbasis. Ons uitgebreide netwerk van personen en organisaties biedt u extra ingangen naar doelgroepen, technologie en kennis.

Onze deskundigen zijn vooral actief op de thema’s:

Ook verrijken we de kennis en vaardigheden van professionals in ons werkveld. Met cursussen, trainingen en workshops. En in onze eigen opleidingen op mbo‐ en hbo‐niveau.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij gaan graag met u in gesprek.

Werken bij DTV Consultants? Lees hier waarom dat zo leuk is!
Of bekijk het actuele overzicht vacatures.

ISO Gecertificeerd

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze informatiebeveiliging. Daarom zijn wij gecertificeerd voor de ISO 9001 (kwaliteit) sinds 2011 en ISO 27001 (informatieveiligheid) sinds 2019. Deze certificeringen zijn afgegeven door DNV, een onafhankelijke en internationaal erkende organisatie op het gebied van kwaliteitsborging.

Met deze certificeringen laten wij zien dat wij voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten en stakeholders. Wij werken continu aan het verbeteren van onze processen, producten en diensten. Wij zorgen ook voor een goede bescherming van de informatie die wij verwerken en beheren.

Sinds 21 december 2023 zijn wij in het bezit van de ISO 14001 certificering. De internationale norm voor milieumanagement. Met de ISO 14001 certificering kunnen we aantonen dat wij onze dienstverlening op een verantwoorde wijze uitvoeren en voldoen aan de internationale standaard.

Wilt u meer weten over onze certificeringen of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

ISO14001-881x860

Meer over DTV Consultants