Mobiliteitsmanagement

Met mobiliteitsmanagement kunt u de bereikbaarheid van uw organisatie, bedrijventerrein of regio verbeteren. Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het implementeren van slim werken en slim reizen. Zo kunnen wij u helpen kosten te besparen, duurzame mobiliteit te realiseren en bereikbaar te blijven.

Ons team heeft ruime ervaring met:

 • Mobiliteitsonderzoek
  In kaart brengen van het reisgedrag van medewerkers, klanten en bezoekers. Om zo de mogelijkheden voor mobiliteitsmanagement inzichtelijk te maken.
 • Mobiliteitsplannen
  Ontwerpen van op een maat gemaakte aanpak. Met slim werken en slim reizen, passend bij uw organisatie is een flinke reductie van CO2 en stikstofuitstoot te realiseren.
 • Minder Hinder plannen voor infrastructurele tenders
  Zorg ervoor dat tijdens aanleg van provinciale- en rijkswegen er zo min mogelijk overlast is. Dit is steeds vaker een belangrijk onderdeel in winnende tenders.
 • Gedragscampagnes mobiliteit
  Van woon-werkverkeer tot autodelen of veilig oversteken. Inzetten op gedragsverandering is een relatief goedkope en eenvoudige manier om winst te halen op terreinen die met klassiek beleid moeilijk te bespelen zijn.

Het verbeteren van mentale toegankelijkheid van het openbaar vervoer heeft een warme plek in ons hart. Met name senioren helpen we graag bij het vergroten van hun zelfredzaamheid. Binnen deze aanpak hebben we verschillende succesvolle interventies ontworpen, zoals OV-OpStapDagen en het (reizende) Reisloket.

Mobiliteitsmakelaar

Verbinden van vraag en aanbod op het gebied van mobiliteit. Dat is de rol van een mobiliteitsmakelaar. Met advies, coördinatie van activiteiten en overtuigende communicatie is hij aanjager van slim werken en slim reizen. En zorgt voor draagvlak bij relevante stakeholders. Zo levert de mobiliteitsmakelaar altijd maatwerk om de bereikbaarheid van uw organisatie of regio te verbeteren. Ons team kan ervaren professionals met het juiste netwerk leveren om de rol van mobiliteitsmakelaar succesvol in te vullen.

Wat er speelt
OV-OpStapDagen

OV-OpStapDagen

OV-OpStapDagen zijn evenementen waarbij we senioren helpen om (weer) met het openbaar vervoer (OV) te gaan reizen. Tijdens zo’n evenement nemen we ze mee in de wereld van het OV, waarbij we ze niet alleen informatie geven maar ze ook meteen ervaring laten op doen met het OV. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat alle deelnemers veel persoonlijke aandacht krijgen.

Actueel

Producten & diensten

De experts