Masterclass Benut Europees Geld en Netwerk

Algemeen

Zoekt u manieren om Europese netwerken en -subsidies in te zetten om uw ambities op het gebied van mobiliteit waar te maken? Maar weet u niet goed hoe en waar te beginnen?

EU-subsidies zijn vaak een goede springplank voor innovaties. Denk aan automatisch rijden, internationale positionering, milieuvriendelijke stadsdistributie enzovoort. In deze masterclass leert u alles over relevante Europese subsidieprogramma’s, succesvol projectvoorstellen schrijven en manieren om deel te nemen in Europese projecten. Ook krijgt u inzicht in de belangrijke Europese netwerken. Met onze experts en interactieve werkvormen wordt u uw eigen wegwijzer in Europa en profiteert u maximaal.

Het beleid van Brussel ligt dicht bij het Nederlandse beleid. EU-subsidies zijn vaak een goede springplank om uw (innovatieve) plannen en ambities te realiseren. Denk aan automatisch rijden, stedelijke luchtkwaliteit, milieuvriendelijke stadsdistributie, internationale positionering, citymarketing, verkeersmanagement, gezondheid, et cetera.

Programma Masterclass Benut Europees Geld en Netwerk

In deze Masterclass komen alle aspecten aan de orde die nodig zijn om te kunnen profiteren van Europese netwerken en subsidies om uw (innovatieve) ambities op het gebied van mobiliteit waar te maken.

Modules

 

 

Docenten

Willem Buijs
DTV Consultants

Willem Buijs

Willem werkt sinds 1995 in EU-projecten, denk aan: FP4, FP5, FP6, FP7, H2020, IEE en Interreg. Zijn interessegebieden zijn strategie, management, netwerk, mobiliteit, openbaar vervoer, onderzoek, opleiden. De laatste jaren ligt Willems focus vooral op duurzame mobiliteit.

Teije Gorris
DTV Consultants

Teije Gorris

Teije is sinds 2006 actief in (inter)nationale subsidieprojecten. Enkele voorbeelden: BSIK, FP6, FP7, H2020, IEE, Service contracts. Zijn interessegebieden zijn iInnovatie-en transitiemanagement, programma’s, stakeholders, SUMP, verkeersmanagement. Teije is tegenwoordig vooral actief in stedelijke mobiliteit (Urban Mobility).

Lesdata en locatie

Lesdata (2 dagen): neem contact met ons op voor meer informatie

Leslocatie: Utrecht

Lestijden: 09.30u – 16.30u

Voor wie?

  • Beleidsmedewerkers verkeer en vervoer
  • Beleidsmedewerkers Europese Zaken / Internationaal die meer willen leren over EU kansen ten aanzien van verkeer en vervoer
  • Werk- en denkniveau: HBO of hoger – ‘geen specifieke voorkennis vereist’.

Kosten

Lesgeld gehele masterclass: €1590,- excl. BTW

Lesgeld per module: €850,- excl. BTW

(digitaal) Lesmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Advies en informatie

Natalie Veenkamp

Natalie Veenkamp

Adviseur Capacity Building

Modules