Inhoud

Bij het realiseren van een nieuwe verkeersregelinstallatie is specialistische kennis vereist. In de voorbereiding is het van belang dat u goed kunt omschrijven wat u wilt. Tijdens de uitvoering is het van belang om de realisatie daadwerkelijk in goede banen te leiden. Krijgt u ook datgene dat u heeft uitgevraagd? Tot slot is het van belang om het beheer en onderhoud goed te regelen. De nieuwe verkeersregelinstallatie moet tenslotte minstens 15 jaar het verkeer op het kruispunt op een veilige en geloofwaardige wijze regelen.

Programma module functionele specificaties verkeerslichten

  • Van beleid naar werkende VRI
  • Opstellen functionele specificatie
  • Testen van verkeersregelprogramma

Deze module is onderdeel van de cursus Verkeersregelinstallaties – van bestek tot beheer

Docenten

Yuri Koenen

Yuri Koenen

DTV Consultants

In 2008 is Yuri voor DTV Consultants komen werken, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerp en evalueren van verkeerslichtenregelingen. Hij beheerst het volledige takenpakket van ontwerp tot en met beheer. Zijn werkzaamheden hebben betrekking op solitaire kruispunten, maar ook netwerkregeling al dan niet met een Scenariomanager.  Inmiddels heeft hij een behoorlijk arsenaal aan ervaring opgedaan met de veel gebruikte hardware/software op het gebied van verkeersregeltechniek.

Yuri geeft als docent al een aantal jaren les binnen diverse cursussen op het gebied van Verkeerslichten en Verkeersregelinstallaties.

Lesdata en locatie

Geplande lesdata (2 dagen): 9 en 16 november 2017

Leslocatie: Utrecht

Lestijden: 09.30u – 16.30u

Voor wie?

De cursus is geschikt voor deelnemers die zich (willen gaan) bezighouden met de realisatie van verkeersregelinstallaties en/of met beheer en onderhoud. De cursus is goed te volgen voor mbo’ers met enige jaren werkervaring.

Kosten

  • 1 dag cursus bedraagt € 685,-
  • 2 dagen cursus bedraagt € 1.290,-
  • 3 dagen cursus bedraagt € 1.845,-
  • Verdere extra dagen cursus binnen 1 inschrijving bedraagt € 450,- per dag

Lesmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Advies en informatie
Kim Heerkens

Kim Heerkens

Projectleider cursussen
Zwanet Verhoek

Zwanet Verhoek

Cursuscoördinator

Modules