Cursus iVRI (coming soon)

Algemeen

Steeds meer wegbeheerders, (beleids)adviseurs, projectleiders, programmeurs en technici krijgen te maken met iVRI’s. Komende tijd moeten zij duizenden iVRi’s ‘van de tekentafel naar het kruispunt’ zien te brengen. Willen deze slimme verkeerslichten daar probleemloos kunnen werken, dan moeten een aantal zaken op orde zijn, zoals de use cases, communicatieverbindingen, kruispunttopologie en de technologie.

De ervaring leert dat het traject van use-case tot implementatie vaak wordt onderschat. Het is complexer en tijdrovender dan aanvankelijk wordt gedacht. In het ergste geval worden er essentiële onderdelen vergeten. Het gevolg hiervan: grote investeringen in een systeem dat uiteindelijk niet blijkt te werken.

Deze cursus brengt professionals betrokkenen bij de uitrol van iVRI’s een stevige set van iVRI kennis en vaardigheden bij. Hiermee is grote efficiencywinst te behalen bij de uitrol van iVRI’s en zijn faalkosten te reduceren.

Houd me op de hoogte over deze cursus

Hubspot content kan niet weergegeven worden omdat het gebruik van tracking cookies niet is toegestaan. Meer informatie over cookies

Docenten

Lesdata en locatie

Voor wie?

Kosten

Advies en informatie

Teije Gorris

Teije Gorris

Teamleider Capacity Building