Vacature: Teamleider Educatie (1,0 FTE)

DTV Consultants is een onafhankelijk verkeerskundig adviesbureau. Wij bouwen aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Daarin zijn we toonaangevend. Ons team is groot genoeg om álle verkeerskundige vragen te beantwoorden. En klein genoeg om onze klanten persoonlijke aandacht te geven. Zij kunnen rekenen op praktische oplossingen en advies op maat.

Het team Educatie zorgt er al jaren voor dat DTV Consultants de nummer één is op gebied van kennisoverdracht binnen het werkveld verkeer en mobiliteit. Daarvoor werken we met een groot netwerk van (parttime) docenten. Zo organiseren wij op eigen initiatief succesvolle cursussen, excursies en studiedagen over actuele ontwikkelingen binnen het werkveld. Daarnaast leveren wij inhoudelijke ondersteuning aan opleidingen van grote organisaties, zoals Rijkswaterstaat, Politieacademie en NOVI Verkeersacademie. In toenemende mate worden we betrokken bij uiteenlopende vragen op het gebied van leren en opleiden, waarbij onze rol varieert van het in kaart brengen van de gewenste competenties voor bepaalde functiegroepen tot het vormgeven en organiseren van onderwijskundige processen bij opdrachtgevers.

Wat je gaat doen:

  • Je helpt je teamleden te blijven groeien als professional
  • Je zorgt voor een goede taakverdeling, werkplanning en samenwerking
  • Je regisseert de marktbewerking voor het team
  • Je werkt aan productvernieuwing en -ontwikkeling

De komende jaren breiden we onze activiteiten nadrukkelijk uit naar de mondiale opleidingsmarkt. Kennis van het Erasmus+ programma van de EU en de mogelijkheden die Nuffic biedt is daarbij handig om in huis te hebben. Als lid van het managementteam ben je mede­verantwoordelijk voor de strategische koers van ons bureau en omzet- en resultaat­ver­ant­woordelijk voor het hele team. Je werkt vaak vanuit onze standplaats Breda, al gebeuren de activiteiten van het team steeds vaker in Utrecht.

Hoe je dat aanpakt:

Je kunt goed organiseren en communiceert vaak en helder met je teamleden en andere collega’s bij DTV Consultants. Met je innemende persoonlijkheid weet je mensen voor je te winnen en draagvlaak te creëren voor je plannen. Daarvoor breng je ook visie en daadkracht met je mee.

Dit is wat we in je zoeken:

We hebben een duidelijke voorkeur voor een kandidaat met aantoonbare leidinggevende ervaring. Je beschikt over een relevante, afgeronde wo-opleiding en ruim 10 jaar werkervaring en je spreekt en schrijft goed Engels. Wij vinden het belangrijk dat je gevoel hebt voor wat educatie succesvol maakt. Het is mooi als je al een prominente rol vervult binnen de hedendaagse opleidingswereld. Als je ook bekend bent met het verkeerskundige werkveld is dat een pré.

Wat wij bieden:

  • Een salaris waar je mee kunt thuiskomen.
  • Goed geregelde secundaire voorwaarden, zoals een premievrij pensioen.
  • Een werkplek in het bruisende centrum van Breda.
  • Bedrijfsuitjes, borrels, barbecues en meer (Brabantse) gezelligheid.
  • Een werkomgeving waarin je verder kunt groeien als professional.

Meer informatie:

Eerst nog wat meer weten over wat werken bij DTV Consultants inhoudt? Neus eens rond op onze website. Je kunt ook bellen met Bo Boormans: 076 513 66 00, of stuur hem een bericht via LinkedIn.

Solliciteren:

Passen wij bij elkaar? Stuur dan uiterlijk 13 november a.s. je C.V. met een motivatie naar personeel@dtvconsultants.nl. In je motivatie lezen wij graag op welke fronten je ons team sterker maakt – en hoe je dat dan doet.

Advies en informatie
Bo Boormans

Bo Boormans

Directeur