Vacature junior adviseur Smart Mobility (0.8-1.0 Fte)

De verkeers(regel)kunde is in beweging, we staan aan de vooravond van een intrigerende en innovatieve periode. De komende jaren worden verkeerslichten coöperatief en gaan ze met nieuwe technologieën, communiceren met de auto waarin jij rijdt (en vice versa). Dit schept nieuwe toepassingsmogelijkheden voor de weggebruiker, voor wegbeheerders, maar ook voor ontwikkelaars, leveranciers van verkeersregel technologieën, en onderzoeks- en adviesbureaus. Om deze toekomst vanuit DTV Consultants mede vorm te geven zoeken wij voor ons team een enthousiaste Junior Adviseur Smart Mobility.

DTV Consultants bouwt aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit pakken we aan met een team van experts en ontwikkelaars. Met oog voor de uitdagingen en zorgen van onze (potentiele) klanten, innovatie en met gedegen kennis van gedrag en techniek. Daarbij putten wij uit jarenlange ervaring, relevante technologie en onderzoekvaardigheid.

Wat we doen? Wij helpen overheden en bedrijven met slimme oplossingen en praktische tools op het gebied van verkeer en mobiliteit. Ook verrijken we de kennis en vaardigheden van professionals in ons werkveld door middel van cursussen en opleidingen.

Wat je gaat doen

Jij gaat onderdeel uit maken van het team dat wegbeheerders ondersteunt bij alle facetten van verkeerslichten: van de afweging tot de aanschaf en het beheer en onderhoud. Omdat je een beginnend professional bent, staat nog niet in steen gebeiteld wat je op langere termijn binnen het team gaat doen. Je krijgt ruim de kans je te oriënteren. Je ondersteunt je collega-adviseurs bij het volledige scala aan werkzaamheden. Dit varieert van het ontwerpen van verkeersregelinstallaties tot directievoering. Hiermee bekwaam je jezelf snel tot belangrijke schakel in ons team. Bij DTV Consultants zijn de lijnen kort, je zal dan ook vaak in contact staan met de interne projectleider en de klant.

Hoe je dat aanpakt

Je hebt een verkeerskundige of vergelijkbare achtergrond. Op basis van eigen kennis en energie ga je proactief aan de slag en benut je de kennis en vaardigheden van collega’s waar nodig. Samen met de projectleider ga je werken aan verkeerskundige projecten. Jullie leveren maatwerkoplossingen voor de klant. Je communiceert tijdig en helder met de projectleider. Je denkt graag mee over hoe we werken en wat er beter kan. Je bent nieuwsgierig en ambitieus en bereid om je komende jaren verder te ontwikkelen. Waar nodig bieden we je interne begeleiding en de kans om verdere opleiding(en) te volgen.

Dit is wat we in je zoeken

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige jonge professional die niet bang is om af en toe van de gebaande paden af te wijken. Je bent nog lang niet uitgeleerd, hebt ambitie en bent een aanpakker die zaken zelfstandig tot een goed einde weet te brengen. Natuurlijk helpen je collega’s je als dat nodig is. Je kunt mondeling en schriftelijk onderbouwen wat je binnen de context van het project hebt gedaan en waarom dat het beste is voor de betreffende situatie. Je blijft kritisch naar je eigen werk en dat van anderen en kunt feedback geven. En verder:

  • Je hebt 0-3 jaar ervaring
  • Je hebt relevante verkeerskundige of vergelijkbare diploma’s (op Hbo-niveau), of gaat deze op korte termijn halen.
  • Je hebt interesse in een het werkveld van verkeerslichten en verkeersmanagement en bent bereid je daar komende jaren verder in te ontwikkelen.

Wat wij bieden

  • Een salaris waar je mee kunt thuiskomen
  • Goed geregelde secundaire voorwaarden, zoals een premievrij pensioen
  • Een werkplek in het bruisende centrum van Breda
  • Bedrijfsuitjes, borrels, barbecues en meer (Brabantse) gezelligheid
  • Een open werkomgeving waar ruimte is voor jouw eigen ambities en met de vrijheid je eigen doelen na te steven. Daarbij bieden we je de coaching, begeleiding en ondersteuning die nodig is om te groeien.

Het team

Je werkt natuurlijk niet in je eentje. We nemen je op in het team Realisatie en Beheer. Dit team helpt wegbeheerders en bedrijven onder andere om succesvol verkeersmanagement toe te passen om zo de infrastructuur beter te benutten. Ons team is betrokken in de voorhoede van C-ITS oplossingen en bij de implementatie van iVRI’s (Intelligente Verkeersregel Installaties) in Nederland. Je zestien directe collega’s zijn onder meer adviseurs, ontwikkelaars en programmeurs. Hanneke Welten wordt je teamleider. Hier vind je enkele voorbeelden van projecten op het gebied van verkeerslichten en verkeersmanagement  waar ons team aan werkt.

Meer informatie

Meer weten over wat werken bij DTV Consultants inhoudt? Neus eens rond op onze website. Je kunt ook bellen met Hanneke Welten.

Solliciteren

Passen wij bij elkaar? Stuur dan je C.V. met een motivatie naar personeel@dtvconsultants.nl. In je motivatie lezen wij graag op welke fronten je ons team sterker maakt – en hoe je dat dan doet.

Advies en informatie
Hanneke Welten

Hanneke Welten

Teamleider Smart Mobility

DTV Consultants gebruikt cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren voor marketingdoeleinden. Meer informatie

Weigeren Toestaan