Paul van den Bosch nieuwe directeur DTV Consultants

Paul van den Bosch volgt per direct de vertrokken Bo Boormans op. Met de aanstelling van Van den Bosch heeft DTV Consultants opnieuw een tweehoofdige directie. Tegelijkertijd is Hans Godefrooij benoemd tot teamleider van het team Verkeersarchitectuur.

“Na het afscheid van Bo stond ik voor de keuze, ga ik het alleen doen of niet?” legt Willem Buijs uit. “Al snel trok ik de conclusie dat ik teveel houd van samenwerken om in mijn eentje het bedrijf te leiden. Met Paul verwacht ik de juiste partner in huis te hebben om het bedrijf DTV Consultants verder uit te bouwen.”

Van den Bosch heeft meer dan 20 jaar verkeerskundige ervaring. Sinds 2005 is hij in dienst bij DTV Consultants, waar hij sinds 2006 actief is als teamleider van verschillende inhoudelijke vakgroepen. “DTV Consultants is een prachtig bedrijf met een hele stevige basis. Ik kijk er naar uit om samen met Willem te werken aan de volgende stap in de rijke historie van het bedrijf. We zitten vol ambitie.”

Hans Godefrooij is een bekend gezicht in het verkeerskundige werkveld. Ook hij werkt sinds 2005 bij DTV Consultants. “Natuurlijk blijf ik fiets- en verkeersveiligheidsprojecten doen, maar deze kans kon ik niet laten lopen. Ik heb het geluk dat ik kan voortborduren op het prachtige fundament dat er al ligt. In die zin verandert er ook niet zo veel.”

Advies en informatie
Willem Buijs

Willem Buijs

Directeur
Paul van den Bosch

Paul van den Bosch

Directeur
Hans Godefrooij

Hans Godefrooij

Teamleider Verkeersarchitectuur