‘Serious Parking’: parkeren voor Serious Request bij DTV Consultants

Parkeren Serious Request 2016 Breda

Bezoekers van het centrum in Breda kunnen tijdens de actieweek van Serious Request (18 tot en met 24 december) het goede doel steunen, door hun auto te parkeren bij DTV Consultants aan de Markendaalseweg 44 in Breda. In ruil voor een parkeerplaats dicht op het centrum krijgen bezoekers de vraag een donatie te doen voor de actie ten behoeve van het Rode Kruis. DTV Consultants ontvangt de ‘Serious Parkers’ feestelijk, onder meer met warme chocolademelk.

Parkeren tijdens Serious RequestWillem Buijs, directeur DTV Consultants: “Als Bredaas bedrijf leven wij en onze medewerkers natuurlijk mee met de actie van Serious Request. Veel van onze mensen zijn op enige manier betrokken bij een van de vele acties die er lopen. Als verkeersadviesbureau willen we graag op een passende manier bijdragen aan een goede opbrengst voor het Rode Kruis. Daarom stellen we tijdens de actieweek onze ruime parkeerplaats in het centrum ter beschikking aan bezoekers. Natuurlijk wel voor een bedrag voor Serious Request. We komen zelf zoveel mogelijk met de fiets, zodat er genoeg plek is. Namens de directie zullen we het opgehaalde bedrag royaal naar boven afronden.”

Hoe de actie werkt

De ingang van de parkeerplaats is aan de zijkant van het oude kadastergebouw aan de Markendaalseweg 44 (de Jan van Polanenkade). Men kan van 18 december tot en met 24 december de parkeerplaats op rijden tussen 8.00 uur en 24.00 uur. Betalen kan per pin of contant. Er is geen minimumbedrag, maar de organisatie rekent wel op een substantiële bijdrage voor Serious Request. Uitrijden kan 24 uur per dag.

Advies en informatie
Willem Buijs

Willem Buijs

Directeur