NOVI Verkeersacademie bouwt activiteiten af

Het bestuur van NOVI Verkeersacademie heeft besloten haar activiteiten af te bouwen. De afgelopen jaren is het aantal studenten teruggelopen, waardoor voortzetting van de opleidingen tot Verkeerskundig Medewerker en Verkeerskundige niet zinvol wordt geacht.  

DTV Consultants is partner van NOVI Verkeersacademie en verzorgt in die rol al jaren de studiebegeleiding, -advisering en praktische ondersteuning voor haar opleidingen en modules. NOVI Verkeersacademie heeft ons verzocht deze ondersteuning ook tijdens de afbouwperiode te blijven verzorgen.  

Directeur van NOVI Verkeersacademie Bo Boormans meldde eerder aan Verkeerskunde dat hij trots is op wat er met de circa 40 docenten en de gedegen ondersteuning door DTV Consultants is opgebouwd. Tegelijkertijd constateert Boormans dat er te weinig structurele vraag is naar het aanbod van NOVI Verkeersacademie. 

Heeft u vragen over wat het besluit van NOVI Verkeersacademie betekent voor uw opleidingsplannen of –ambities? Of heeft u behoefte een persoonlijk advies? Onze opleidingsadviseurs helpen u graag verder.  

Advies en informatie
Teije Gorris

Teije Gorris

Teamleider Capacity Building
Willem Buijs

Willem Buijs

Directeur