Even voorstellen: Sjoerd Pijpers

Sinds maart 2019 is Sjoerd Pijpers (28) de nieuwe coördinator van het veldwerkbureau van DTV Consultants. We stellen hem graag aan u voor.

DTV Consultants en Sjoerd kennen elkaar al sinds 2015. In de zomer van dat jaar was Sjoerd voor het eerst als veldwerker actief, op de OV Opstapdag voor gemeente Raamsdonskveer. De samenwerking beviel, sindsdien is Sjoerd in veel verschillende projecten ingezet. Nadat Sjoerd de opleiding Verkeerskunde aan de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) afrondde, streek hij opnieuw neer bij DTV Consultants. Eerst op individuele projecten, en sinds kort dus als vaste veldwerkcoördinator.

Brede blik is aansprekend

Sjoerds afstudeeronderzoek richtte zich op het eenduidig definiëren van typen fietsinfrastructuur, zodat samenwerkende gemeenten in Noord-Limburg deze kunnen toepassen in communicatie over hun fietsnetwerk. Vanuit het veldwerkbureau van DTV Consultants kan Sjoerd werken aan veel verschillende projecten. Van kruispunttelling tot voorlichtingscampagne. Die brede blik is aansprekend, vindt Sjoerd. “Ik heb als veldwerker al bij veel verschillende projecten in de keuken kunnen kijken. Daardoor ken ik het bedrijf al goed, ik voel me prettig hier. In mijn huidige rol kan ik de verkeerskundige onderzoeken van DTV Consultants samen met de projectleiders op een goede en betrouwbare manier vormgeven. Een mooie uitdaging.”

Advies en informatie
Sjoerd Pijpers

Sjoerd Pijpers

Veldwerkcoördinator