Even voorstellen: Rachel Korving en Nanda Diepstraten

Sinds deze zomer is het secretariaat van DTV Consultants bemenst door twee nieuwe krachten: Rachel Korving (21) en Nanda Diepstraten (27). Misschien heeft u ze al eens aan de telefoon gehad. We stellen onze nieuwe collega’s graag aan u voor.

Rachel is recent afgestudeerd aan de opleiding Hotel & Eventmanagement aan TIO Hogeschool. “Tijdens de opleiding heb ik leuke stages kunnen lopen, onder andere in Barcelona en op Bali. Mijn afstudeerproject was voor het Krasnapolsky hotel in Amsterdam. Toch wist ik al snel dat ik mijn loopbaan een andere richting wilde geven. Officemanagement leek me een interessant vakgebied.” De opleiding heeft Rachel een goede basis gegeven. “Mijn huidige baan is een goed begin.”

Ook Nanda heeft internationale ervaring op haar C.V. Na het afronden van haar studie Toerisme aan (toen nog) de NHTV is zij als teamleider aan de slag gegaan op een Italiaanse camping. Hierna heeft Nanda gewerkt als planner bij een groot fulfilmentbedrijf. “Heel afwisselend werk. Toevallig heb ik Rachel ook nog ingepland, zij had daar toen een bijbaan. De diversiteit vind ik ook terug in mijn huidige functie, dat vind ik leuk.”

DTV Consultants was bekend terrein voor Nanda, als student heeft zij veldwerk gedaan voor verschillende verkeerskundige projecten. “Dat was toen al fijn werken, DTV Consultants is een heel persoonlijk bedrijf.” De prettige sfeer was ook voor Rachel reden om voor ons bedrijf te kiezen. “Mensen kennen elkaar en hebben oprechte belangstelling. Dat is een fijne omgeving.” Rachel en Nanda hebben al snel gemerkt dat ze elkaar goed aanvullen. “Rachel is heel behulpzaam,’ stelt Nanda. “En in administratieve klussen is Nanda sterk, ze is heel secuur,” merkt Rachel op. “We zijn een topteam.”

Advies en informatie
Nanda Diepstraten

Nanda Diepstraten

Medewerker Office Management