Even voorstellen: Nynke van der Kallen

Sinds 1 mei is Nynke van der Kallen (39) terug bij DTV Consultants als adviseur Gedrag. Terug? Ja, tussen 2005 en 2012 werkte Nynke bij DTV Consultants in het team Ontwikkeling & Mobiliteit. Voor wie haar nog niet kent, we stellen Nynke graag aan u voor.

De studie verkeerskunde aan de NHTV bracht Nynke al bij DTV Consultants. “Mijn afstudeeronderzoek ging over de validiteit van Lisa+, software om verkeerslichtenregelingen mee te ontwerpen,” herinnert Nynke zich. Niet lang na het behalen van haar diploma kwam er een positie vrij bij DTV Consultants. De match was zo gemaakt. “In mijn eerste project was ik actief als veldwerk coördinator, we hadden gelijk honderden enquêteurs op straat staan voor een groot OV onderzoek in oost-Brabant.” Later werkte Nynke nog aan mobiliteitsmanagementprojecten zoals de Verkeersslang en Europese projecten.

Horizon verbreden

Na zeven jaar DTV Consultants wilde Nynke haar horizon verbreden. “Zo heb ik een poos als broker in de scheepvaartsector gewerkt. Dat was ook veel plannen en organiseren. De cultuur van deze bedrijfstak was echter niet de mijne. Ik haal veel voldoening uit mensen helpen. Vanuit die gedachte ben ik ergotherapie gaan studeren. Tegelijkertijd werkte ik in een bedrijf dat ergonomische stoelen verkoopt. Zo kon ik theorie en praktijk gelijk op laten gaan.”

Positieve impact

Een leerzame periode, die tegelijkertijd niet het ideale plaatje vormde. “En op het moment dat je daarover nadenkt, zoekt DTV Consultants een collega voor het team gedrag. Iemand die houdt van mensen, regelen en organiseren. Voor mij was het snel duidelijk: dit moet ik doen, want hier hoor ik thuis,” verklaart Nynke. Naast de positieve maatschappelijke impact van de projecten noemt Nynke de platte organisatie als belangrijk pluspunt van de organisatie. “Kortom, een top bedrijf om voor te werken en fijne collega’s.”

Advies en informatie
Nynke van der Kallen

Nynke van der Kallen

Adviseur Gedrag