Bo Boormans vertrekt bij DTV Consultants

Bo Boormans vertrekt per 1 februari als directeur bij DTV Consultants. Na bijna een kwart eeuw (mede) aan het roer te hebben gestaan van het verkeerskundig adviesbureau, gaat Boormans zich focussen op het opleiden van werkenden binnen NOVI Verkeersacademie. Willem Buijs neemt Boormans’ aandeel in het bedrijf over en zal de leiding over het bedrijf voortzetten.

Boormans: “We hebben samen een prachtig bedrijf neergezet. Recent hebben we samen met het MT en onze medewerkers de bedrijfsstrategie aangescherpt en de organisatie behoorlijk vernieuwd. DTV Consultants is daarmee gereed voor de toekomst. Daarom vind ik het nu een mooi moment om het stokje volledig over te dragen aan Willem en de laatste jaren van mijn carrière te wijden aan mijn grote passie voor opleiden.” In zijn nieuwe rol verwacht Boormans actief te blijven in het verkeerskundige werkveld. “Ik heb ideeën genoeg, de komende maanden zal ik gebruiken om deze plannen vaste vorm te geven.”

Het zal even wennen zijn, stelt Willem Buijs. “Ik werk natuurlijk al heel lang samen met Bo. Gelukkig hebben we goede mensen in huis, waarmee we verder kunnen bouwen aan onze dienstverlening. We gunnen Bo deze stap van harte en wensen hem veel succes.” De stap van Boormans heeft geen consequenties voor de rol van DTV Consultants als praktijkopleider in de verkeerskunde. Het bedrijf blijft haar portfolio aan cursussen en opleidingen aanbieden.

Advies en informatie
Willem Buijs

Willem Buijs

Directeur